A kemping bemutatása

 

kemping1A Termálkemping a szálloda szomszédságában fekszik. A "Bio" Flexum-Termál Gyógyfürdővel közvetlen összeköttetésben álló, 40 beállóhellyel rendelkező háromcsillagos kemping egész éven át várja vendégeit. Területén konyha, mosógép, áramcsatlakozás,szociális blokkok találhatók. A kemping lakói belépési lehetőséget kapnak a Flexum-Termál Gyógyfürdő területére, akár naponta többször is igénybe vehetik a termálfürdő szolgáltatásait.

  • A beállóhelyek érkezéskor szabadon választhatóak
  • Bejelentkezés: az Aqua Hotel Termál recepcióján
  • A recepción, munkatársaink 00.00 – 24.00 óra között állnak kedves vendégeink szíves rendelkezésére.
  • Vendégeink az elutazás napján 12.00 óráig, illetve az elutazást megelőző nap 16.00 óráig szíveskedjenek számláikat kiegyenlíteni
  • Értékmegőrzés a hotel recepcióján igényelhető – 350 HUF / nap, őrizetlenül hagyott értéktárgyaikért felelősséget nem vállalunk
  • Számláikat HUF-ban, EUR-ban, bankkártyával, vagy SZÉP-kártyával egyenlíthetik ki. EUR-os fizetés esetén, a fizetés napján érvényes hivatalos MNB középárfolyam kerül alkalmazásra.
  • a többszöri belépésre feljogosító termálfürdőbelépőt a szaunavilág használatával együtt a 'BIO' Flexum-Termál Gyógyfürdőbe, sószóba, gőzkabin, merülőmedence használatát.

Nyitvatartási idő: Hétfő - Vasárnap: 08.00 – 20.00 óra között

A vendégek a fürdőbelépőt, bejelentkezéskor a hotel recepcióján kapják meg.

  • a hotel földszintjén található wellness-részleg - termálvizes medence hidromasszázzsal, szauna és infraszauna - használatát:

Nyitvatartási idő: Hétfő - Vasárnap: 06.00 – 22.00 óra között

Kellemes tartózkodást kívánunk valamennyi kedves Vendégünknek!

 
Téli feltöltődés

Télen is Mosonmagyaróvár

 

Bővebben...
Ajándékutalvány rendelése

Lepje meg szeretteit, ismerőseit ajándékkal. Szállodánk szolgáltatásait ajándékutalvány formájában is megrendelheti.

Bővebben...
Aqua-Szilveszter

Szilveszteri ajánlatunk

 

Bővebben...

Szállodánkról

pic1

A hotel a termál-gyógyfürdő területén, az óváros szívében helyezkedik el. 73 modern berendezésű szobájával, gyógyászati és wellness-részleggel, étteremmel, drinkbárral várja a felüdülni vágyókat.

Wellness

kep_wellness

Szállodánk gyógyászati és wellness részlege termálvizes medencével, infrakabinnal és finn szaunával várja kedves vendégeinket, amely garantálja a maximális kikapcsolódást és feltöltődést.

Termálfürdőnk

7

Az itt található elismert gyógyvizű fürdő - besorolása szerint - Európa öt legjobb hatásfokú gyógyvízzel rendelkező fürdői közé sorolható. Fürdőnkben jelenleg hét medence várja a vendégeket.